OD TAČKE A DO TAČKE B

Ako pođeš od tačke A ranije do tačke B da bi stigao na vreme ne znači da ćeš i stići na vreme koje si predvideo. Ako pođeš od tačke A tačno na vreme koje si predvideo za put do tačke B ne znači da ćeš i stiči na vreme. Ako pođeš od tačke A kasnije nego što si trebao do tačke B ne znači da ćeš zakasniti.

Od čega zavisi da li ćeš stići od tačke A do tačke B, da li ćeš stiči na vreme ako ranije pođeš, ili ako pođeš na vreme ili ako kasnije pođeš. Put od tačke A do tačke B je univerzalni put, kao i svi putevi koji ti se otvaraju, koje vidiš kao realnu mogućnost ostvarenja nekog cilja. Da li ćeš stići da pređeš taj put i dođeš do tačke B. Kao i svaki univerzalni put i taj put ima svoj put. Da li se razmeme, ako se razumemo. Nemoj misliti da ćeš stići ako ranije pođeš, ili ako pođeš na vreme ili ako kasno pođeš. Sve zavisi od puta koji te vodi i kakve promene ti donosi. Nemoj pomisliti da si zakasnio ako ne stigneš na vreme. Nemoj pomisliti da ćeš stići na vreme ako ideš kraćim putem. Tebe je put doveo tačno tamo gde treba da budeš. Budi uveren u to pa ma kakav taj put bio. Činjenica da si tu gde jesi govori sama za sebe. Tvoj odabir puta je bio tvoja volja, odluka, a putevi su univerzalni i mogu da te odvedu gde zamisliš. Odabir puta određuje tvoja volja, kao unutrašnja snaga koja te pokreće da kreneš određenim putem koji tog trenutka postaje samo tvoj. Tvoja volja se lepi za taj put. Svako od nas putuje od tačke A do tačke B svojim putem. Ne postoje dva ista puta. Iako su univerzalni oni su u detaljima toliko lični da su tvoja personifikacija. Poistovećuješ se sa putem kojim ideš. Tvoj život je personifikacija univerzalnog puta od prvog do zadnjeg dana koji je odredila tvoja volja kao izvorna snaga nasuprot promena koje te čekaju na putu. Ako nema volje nema ni puta. A kada odlučiš i kreneš na put od tačke A do tačke B budi uveren kao ratnik da je tvoja volja spremna da prođe sve prepreke koje te čekaju na putu, iako toga nisi svestan i siguran u to. Imaj poverenja u svoje odluke i svoju volju.

Овај унос је објављен под Knjige. Забележите сталну везу.

4 реаговања на OD TAČKE A DO TAČKE B

  1. Branka Tara каже:

    Uh, jako mi se sviđa tekst! Uživala sam čitajući, toliko dobrih ideja! Ovo će mi ostati urezano u sjećanje – ‘Tvoja volja se lepi za taj put’. Fenomenalno 😀

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s