ADAM EVA I BLENDER

Bilo je kasno popodne kada je Adam ušao u kuhinju, gurnuo stolicu i seo. Dohvatio je cigarete sa stola i upaljač, na trenutak zastao, pogledao u Evu, zapalio cigaretu i duboko udahnuo. Eva ga je mirno gledala iza radnog dela kuhinje držeći isključen blender, a onda je rekla:“ Zar mora ovde da gori cigareta, izađi na terasu.“ Onda je Adam odgovorio:“ Ako može tvoj blender da me budi mogu i ja da upalim cigaretu u kući.“ Eva je sipala sadržaj u duboku čašu i onda je rekla:“ Evo završila sam, možeš da ideš na spavanje.“ Adam ljutito izduva dim prema Evi pa je rekao:“ Smeješ mi se u lice, nemam dugme da dodirnem i zaspim kao ti, kad hoćeš možeš da spavaš.“ Eva popi gutljaj napitka pa je rekla:“ Ne spavam uvek kada zatvorim oči, neki put samo ćutim i slušam.“ Adam je dugo gledao pa je rekao:“ Znači namerno to radiš, praviš se da spavaš.“ Eva odmah nastavi:“ Zašto nekada ne vidiš da li stvarno spavam.“ Adam ljutito baci upaljač, preskoči preko pulta, podiže Evu i odnese je u sobu.

Bilo je kasno pre podne kada je Adam kroz san čuo brujanje, blender je opet bio uključen, prvo polako, a zatim sve jače, ljutito skoči sa kreveta i u gaćama ode u kuhinju, onda je rekao:“ Stvarno nisi normalna.“ Dohvati cigaretu i zapali. Eva je ćutala dok nije isključila blender, tada je rekla:“ Dosta si spavao, mora nešto i da se radi.“ Adam ljutito ugasi cigaretu i tada reče:“ Znam koliko treba da spavam, nisam toliko lud, ako me probudiš još jedanput slomiću te.“ Eva pusti dugu plavu kosu, pogleda Adama pravo u oči i tada reče:“ A šta si rekao da ćeš da mi uradiš.“ Adam baci upaljač, preskoči pult, podiže Evu i odnese je u sobu.

Bilo je kasno popodne kada je Adam duboko spavao a Eva sa smeškom polako prilazila prekidaču, blender je počeo da se čuje, prvo slabije a zatim sve jače. Adam je u drugoj sobi stavio jastuk na glavu i nastavio da spava, i bar da se pravi da spava.

Овај унос је објављен под Knjige. Забележите сталну везу.

2 реаговања на ADAM EVA I BLENDER

  1. myrelar каже:

    Ne može on nju toliko puta odnijeti u sobu, koliko puta ona može blender uključiti! 😀

  2. Bratislav каже:

    Da baš tako 😂, hvala na komentaru, puno pozdrava ♥️

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s